Snel en nauwkeurig met Factuur op Maat   


VEENENDAAL - Factuur op Maat brengt ondernemers veel gemak, met tijds-besparing en minder kans op fouten door het moeten overnemen van gegevens. Het jonge bedrijf ontwikkelt voor elke branche haar eigen software-programma voor diensten of producten, waarmee zij snel, helder en nauwkeurig offertes en facturen voor klanten kan maken.  

 Mark Coppelmans ondervond bij een voormalig werkgever dat mensen veel bezig zijn met dubbel werk. ,,Wij moesten destijds producten selecteren via een programma en de gegevens afdrukken. Vervolgens namen we al deze gegevens opnieuw over in de offerte of de uiteindelijke factuur. Je hebt langer werk, meer kans op fouten en je moet elke keer alles op de juiste plek zetten.”

Gegevens koppelen  ,,Ik ben toen begonnen met een software-programma om de gegevens te koppelen. Dit leverde een forse tijdsbesparing op: er hoefden nog maar vijf waarden overgenomen te worden, tegenover 32 voorheen! Vervolgens merkte ik dat veel ondernemers met dergelijke problemen kampen. De gegevens overtikken of iedere keer weer met een rekenmachine handmatig uitrekenen is met de juiste software helemaal niet nodig’’, aldus Mark. Met Factuur op Maat maakt de ondernemer een heldere en inzichtelijke offerte of factuur, op papier of digitaal, die gereed is om te versturen.

Werk laten doen  Factuur op Maat programmeert op basis van de wensen en behoeften van de opdrachtgever software voor diensten of producten. ,,Dit kan zijn voor de verhuur van campers, waarbij je per huurder mee te leveren zaken kan aan-klikken, of voor een schilder of dakdekker, die per vierkante meter zijn werktijd, materialen en dergelijke in de computer heeft staan.”

,,In plaats van de PC als typemachine te gebruiken, laat je deze het werk voor je doen, zodat met een paar muisklikken een nieuwe offerte of factuur gereed is. Ondernemers zijn geen boekhouders en ze zijn niet met hun bedrijf begonnen vanwege de administratieve rompslomp. Mijn maatwerksoftware is gebaseerd op Microsoft Excel en Word, waarbij de uiteindelijke factuur een Word-document is. Hierin kan de gebruiker altijd nog aanpassingen maken voor de uitzonderingen die zich voor kunnen doen of om een toelichting te geven’’, licht Mark toe.

Begeleiding  Klantgegevens archiveren gebeurt automatisch in de software, zodat alleen aanvullingen van de nieuwe klanten, producten of diensten nodig zijn. ,,De speciaal geschreven Factuur op Maat installeert de ondernemer op zijn eigen computer, is eenvoudig te onderhouden en zelf uit te breiden met nieuwe diensten of producten. Verder bied ik persoonlijke begeleiding vanuit Veenendaal’’, besluit Mark Coppelmans.

Kijk voor meer informatie op de overzichtelijke site: www.factuuropmaat.nl of stuur een e-mail naar info@factuuropmaat.nl voor een vrijblijvende afspraak. 
Foto FactuurOpMaat